De Apple onder de schoonmaak merken 
against dirty


MET HET KOPEN VAN GRONINGS VERNUFT STEUNT U OOK HET HAMELHUYS; HET INLOOPHUIS IN GRONINGEN EN ASSEN VOOR (EX-)KANKERPATIENTEN EN HUN NAASTEN. 

NAAR WEBSITE HAMELHUYSGoedendag beste mensen van Gronings Vernuft,

Hier even een mail van een groot liefhebber van jullie producten.

Sinds een aantal maanden gebruik ik met volle tevredenheid jullie Interieur spray. Helaas is mijn verpakking bijna leeg.

Voorheen kocht ik het bij de "morgenster" in Hoogezand. Maar wij zijn verhuisd naar Roodeschool.

En omdat ik ook goed bezig wil zijn met het milieu, wil ik niet helemaal naar Hoogezand moeten rijden voor wat nieuwe voorraad.

Kan ik het bij jullie ook via de mail of online bestellen?

Hoop in ieder geval dat deze producten binnenkort op meer plekken te koop zijn.

 

Vriendelijke groeten

Een dankbare gebruiker, maart 2020
 

Gronings Vernuft:  

de Apple onder de schoonmaak merken


Sinds februari 2019 komt van Groningse bodem een voortreffelijk reinigingsmiddel gemaakt van schone chemie. Een no nonsens product zonder poeha.  Dit schone product neemt grote afstand van alle cleaners. Het onderscheidt zich door wonderschone ingrediënten die het milieu niet belasten en subliem hun werk doen. Daarnaast heeft Gronings Vernuft een antibacteriële werking door de groei van bacteriën die zich aan oppervlaktes hechten, te remmen. En dan bedoelen we dat Gronings Vernuft dus niet alleen blinkend schoon maakt, maar ook hygiënisch schoonZonder dat  een spatje chloor nodig is. Wie doet dat na?   Het moet hier gezegd:  onze reinigers waren in 2019 al voorbereid op "het betere wassen en schoonmaken", en onze producten geven dus een totale reiniging van vuil, onzichtbaar en onzichtbare organische materiaal.  Zodat ook micro-organismen  (schimmels - bacteriën - virussen) zich niet kunnen handhaven, vermeerderen, en verspreiden. 

Het is onvoorstelbaar dat we nog langer volhouden om met vuile chemie onze huizen en werkplekken schoon te maken, en we de wereld vervuilen en verpesten voor onszelf, onze  kinderen en kleinkinderen. Want dat zijn helaas de keiharde feiten over reinigingsmiddelen. Uit pure weerzin hiertegen zijn twee Groningse ondernemers  aan de slag gegaan met een verbluffend resultaat:  Gronings Vernuft moet je  gebruiken om te ervaren, waarna je nooit meer anders wil.

Verkooppunt stad Groningen:  Groningen Store / Info & Leuks  in  Forum


        Nieuwe Markt  1  9712 KN  GRONINGEN   


Verkooppunt  provincie: Natuurvoedingswinkel De Morgenster Hoogezand

Gronings Vernuft kijkt met een schuin oog naar een ambachtelijk verleden toen alles minder gecompliceerd toeging en iets ‘gewoon goed’ moest zijn. En als 'het goed' was zei men in Groningen:  'het kon minder'   Maar reken maar dat het dus heel goed was!  

En zo zijn we op het punt gekomen dat we met een vernuftig recept een excellent reinigingsmiddel hebben die zelfs chloor en desinfectantia overbodig maakt. Veilig voor ons en goed voor onze aarde.  Precies wat Gronings Vernuft voor ogen heeft: "als het beter kan dan ook beter doen".  

Dit  moois wordt gemaakt met ecolabel in onze provincie Groningen en in allerlei verpakkingen geleverd.

Voor de consumenten- en zakelijke markt leveren wij opzienbarende reinigers van Gronings Vernuft: 

- interieur

- keuken

- sanitair

- toilet

- vloer

- glas

- speciaal reinigers op toepassing


 
Gebruik de contactpagina als u vragen heeft.

We helpen u graag                                      

 

 

Gronings Vernuft is van BioQuote   www.bioquote.nl 

Mei 2020